Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

Fa'amama Ultrasonic Fa'agasologa Fa'agasologa e ala i masini fa'amama fa'ama'i

O le faʻamamaina o masini faʻamamaina o masini e otometi lava ona faʻatonutonuina e le polokalame PLC, ma o meafaigaluega o le masini, o se potu fufulu, o se pusa fofo, o se faʻaogaina o le faʻafefeteina, o le faʻavevelaina, o le tipiina o le vai, o le suauʻu suauʻu, ma se faiga fa'amago.O lona ta'iala galue o le faia lea o le mea faigaluega e ausia ai le fa'amoemoega o le fa'amamāina, aveese o le suau'u, ma le tipiina o le vai i luga o le mea faigaluega e fa'afefeteina ai le vai ma tu'ufa'atasia le mea fa'amama.

O le fa'agasologa o galuega o le tu'u sa'o lea o le mea faigaluega i luga o le filifili feso'ota'iga felauaiga a le masini;ki le meafaigaluega, ma filifili le auala galue e tamoe otometi seia oʻo i le fafagaina.O le mea lea e fa'amae'a ai se ta'amilosaga galue e ulufale ai i le isi li'o galuega ma fa'aauau.

O lenei masini e faʻaaogaina le faʻamamaina o felauaiga otometi, faʻagaioiga mautu, o le faagasologa mulimuli ane e mafai ona fetuunai, o le faʻamamaina lelei e lelei, ma le maualuga o le gaosiga.O loʻo i ai uiga o le faʻatulagaina talafeagai, faʻatinoga mautu, ma le umi o le auaunaga.

talafou-5
talafou-6

Fa'atomiga atoa le pasia o le laina fa'amama ultrasonic fale gaosimea fa'amama masini fa'amautinoa lelei

O meafaigaluega e masani lava ona aofia ai filifili felauaiga otometi, potu faʻafefe, faiga faʻapipiʻi, masini e aveese ai le suauʻu, faʻaogaina o le faʻaogaina o le vai, faiga faʻamalo, faʻamago ma le eletise eletise.Mo fa'amatalaga, fa'amolemole va'ai ile fausaga fa'apipi'i.

1. filifili conveyor otometi:felauai uamea stainless ma filifili filifili, ma faaauau pea ona agai i luma e ala i le ituaiga ina ia mautinoa o le ato faamama e lamolemole ma saʻo le tamoe.

2. Fa'asalaina faiga:Fa'amama ma fa'amamā se aofa'iga o seti se lua, tasi e fa'aaoga le vai fa'amama vai, o le auala lona lua e fa'aaoga ai le fufulu, o le auala lona tolu e fa'aoga ai le tafe, fa'amama vai i le lona fa, ma le auala lona lima e fa'aaoga ai le puipuiga o le ele, totonu totonu, totonu totonu. Sausau i totonu o se ana, o se pulumu uamea i luga o le pupuni, ma se faʻatonuga sese i le va o le pito i luga ma le pito i lalo ole faletaalo e faʻamautinoa ai le faʻamamāina o mea faigaluega e leai se vaega tauaso faʻafefe pe a faʻamama le mea faigaluega ile vaega faʻamamā, ma le mama o le mea faigaluega sa faamamaina.

3. Suauu aveese masini:Ona o le tele o le gaosiga o le fale faʻamamaina muamua, o le suauʻu o loʻo i totonu o le fofo faʻamamaina e sili atu.Ina ia puipuia le suauʻu o loʻo i totonu o le alavai, o loʻo tuʻuina atu le faiga o le suauʻu.

4. Fa'amama fa'asolo faiga:Fa'amama i totonu o le fa'amama fa'amama fa'ata'amilo e fa'aleleia ai le fa'amama.Fa'aaoga se taga faamama.

5. Faiga tipi vai:Tu'u atu i totonu o le paipa alavai atoa i totonu o le lua vai, o loʻo i ai se vaega tuʻufua i le fafaga ma faʻamalo fafo e puipuia ai le puao vai mai le fefaʻasoaaʻi.Fa'amama.

6. O le kesi pamu faiga:O le vaega o le fusu ma le matagi o loʻo matala ile itu faʻatasi ma se pamu e fesoʻotaʻi i le supavaisa.

7. Fa'atonuga fa'aeletise:Tuto'atasi pulea kapeneta, totonu PLC polokalame pulea, inverter, contactor ma isi poloaiga autu vaega pulea eletise, filifili faaulufale mai ituaiga -igoa vaega faʻapotopotoga, faʻatinoga mautu, ola faʻatuatuaina, ola umi, laina faʻatonutonu vaʻai eletise pulea eletise ata.


Taimi meli: Sep-05-2023